Kosiace rameno RASCO FLEXIMA 5000

Rasco
FLEXIMA

  • Zadné traktorové kosiace rameno FLEXIMA je určené na vykonávanie rôznych úloh letnej údržby vegetácie. Kosiace ramená sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele odolnej voči mechanickému namáhaniu a vibráciám. Dosah 5 metrov umožňuje ľahké a jednoduché ovládanie kosačky. Vďaka svojej flexibilite je FLEXIMA ideálnou voľbou pre osídlené mestské oblasti. Dlhé kĺbové rameno kosačky umožňuje pohyb kosiacej hlavy dozadu pri narážaní na prekážku, čo chráni zariadenie pred poškodením a zaisťuje užívateľovi pohodlie.

    ✓ kosiace rameno vyrábané vo variante s dosahom 5000 mm
    ✓ kosiace rameno určené na inštaláciu traktora s minimálnou váhou 3400 kg a výkonom od 50 kW
    ✓ vrátane hydraulických piestov pre manipuláciu s ramenom
    ✓ vrátane rámu s otočným stĺpom a ochranou pred prekážkami
    ✓ elektrohydraulická proporcionálna regulácia TotalMotion 12 V DC cez elektronický ovládací panel v kabíne vozidla
    ✓ odstavné nohy pre uskladnenie kosiaceho ramena

    Kosiace rameno FLEXIMA je určené na kosenie trávy, buriny, kríkov, pri čistení bočných brehov a lesných chodníkov zarastených vysokou vegetáciou.

    Ovládanie kosačky sa vykonáva pomocou elektronického ovládacieho panela umiestneného v kabíne vozidla, ktorý reguluje elektrohydraulické proporcionálne ventily.

      Zobraziť katalóg

    Ovládací systém sa skladá z riadiacej jednotky a ergonomicky tvarovaného joysticku, ktorý umožňuje bezpečnú a efektívnu prácu, ako aj úplné pohodlie pre obsluhu aj pri nepretržitej prevádzke v niekoľkých zmenách.


    SELECT MOTION


    Selektívne proporcionálne riadenie umožňuje jednoduché ovládanie ramena a pripojeného pracovného nástroja na náročnejších terénoch. Ovládanie sa vykonáva pomocou joysticku, ktorým sa ovláda kosiaca hlava a pohyb jednotlivých valcov ramena.

       

    TOTAL MOTION


    Úplné proporcionálne riadenie je určené na riadenie ramena v zložitých terénoch, plných prekážok, vyžadujúcich nepretržité manévrovanie s kosiacim ramenom. Ovládanie pomocou joysticku umožňuje rýchle zmeny polohy ramena pohybom niekoľkých valcov jedným pohybom joysticku, čo umožňuje efektivitu práce a užívateľský komfort.

    Kompatibilné produkty

    6 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

    www.balatech.sk používa súbory cookies. Súhlasíte ?