Univerzálny sejací stroj namontovaný na rotačných bránach BOMET Scorpius

BOMET
SCRORPIUS/2

  • Cenník na základe jednotlivých technických parametrov TU.

    Univerzálne nesené sejacie stroje Scorpius sú dostupné v šírkach 2,5 m a 3,0 m , čo umožňuje inštaláciu na rotačné brány. Jedná sa o sejacie stroje s tradičným mechanickým systémom sejby, s jednoduchou, odolnou konštrukciou.

    Štandardná výbava

    Doplnková výbava

    Technické parametre

    pre jednotlivé typy prepnite v záložkách

    Technické údaje
    Pracovná šírka250 cm
    Počet radličiek19                             
    Vzdialenosť medzi riadkami13 cm
    Objem zásobníka 443 l
    Hmotnosť 450 kg
    Požadovaný výkon136 HP
    Technické údaje
    Pracovná šírka300 cm
    Počet radličiek23                             
    Vzdialenosť medzi riadkami13 cm
    Objem zásobníka 576 l
    Hmotnosť 540 kg
    Požadovaný výkon163 HP
    • Mechanický sejací stroj namontovaný na rotačnej bráne môže byť v závislosti od pôdnych podmienok vybavený radličkami , jednokotúčmi alebo dvojkotúčmi.
    • Zásobník osiva s dnom v tvare "V" zabezpečuje úplné vyprázdnenie osiva. Pohon výsevných jednotiek je cez hnacie kolesá a sústavu reťazových prevodov a 60-polohový bezstupňový prevod.
    • Spojenie sejačky s rotačnou bránou sa vykonáva pomocou špeciálnej konzoly inštalovanej na ramene upevňujúceho valca rotačnej brány.
    • Diskové pätky môžu byť voliteľne vybavené kolesami .
    • Hlavnou úlohou kolies je udržiavať správnu hĺbku sejby a zhutnenie pôdy nad zasiatym obilím. Zhutnenie pôdy má za následok lepší prístup vlahy najmä na piesočnatých pôdach, čo je veľmi dôležité pri rozširovaní malosemenných rastlín, napr. repky. To ovplyvňuje dosiahnutie rýchlejšieho a rovnomernejšieho vzchádzania zasiatych plodín.

    O výrobcovi BOMET

    • Bomet je popredný výroba poľnohospodárskych strojov s 30-ročnými skúsenosťami. Špecializuje sa na stroje na predzberovú a pozberovú prípravu pôdy, ako aj na stroje na siatie, pestovanie a zber zeleniny.
    • Značka Bomet je rozpoznateľná na mnohých európskych a svetových trhoch. Stroje sú dodávané zákazníkom v Európe, Ázii, Afrike a Severnej a Južnej Amerike.
    • Pre udržanie vysokého štandardu ponúkaných strojov spoločnosť spolupracuje s najlepšími výrobcami ocele a pracovných prvkov renomovaných firiem.

    SERVIS

    Kvalifikovaný záručný a pozáručný servis.

    NÁHRADNÉ DIELY

    Použitie originálnych náhradných dielov Bomet zaručuje, že poľnohospodárske stroje vždy zaručia najvyššiu úroveň produktivity.

    2 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

    www.balatech.sk používa súbory cookies. Súhlasíte ?